Едва ли фитнес треньорът и Мистър София 2018 г.

...
  Едва ли фитнес треньорът и Мистър София 2018 г.
Коментари Харесай

Ричард в последното си интервю: За скандалната добавка, славата и... влиза ли в политиката?

 

Едва ли фитнес треньорът и Мистър София 2018 година Ричард Величков предходната година по това си е представял, че животът му ще се преобърне на 180 градуса единствено година по-късно.

Миналата година по това време той беше амбициозният съквартирант в къщата на VIP Brother, който си мечтаеше да влезе в строителния бизнес. След излизането си от VIP Brother той стана треньорът на звездите, като манекенки и певици качваха фотография след фотография от залата с него. 

Той в това време започва собствен личен влог, а и продаваше добавка, с която обещаваше намаляване от по 5 кг. на месец. Само че в свое стори Джулиана Гани и годеникът ѝ Илиян Найденов обявиха, че не предлагат на никого въпросната добавка. Това ядоса Ричард, който обиди Джулката.

Тази самобитна инфлуенсър война доближи и до различен влогър - спечелилият от " Къртицата " и публицист Любо Жечев, който в поредност от видеа проверява добавката, доказвайки, че произходът ѝ е подозрителен, а добавката сама по себе си е неразрешена за продажба у нас поради съществуване на рискова субстанция. 

Въпреки че Ричард се зарече да съди Жечев, а по-късно го упрекна и в изнудване, след последното видео на журналиста, той изчезна от Instagram, уеб сайтът му е свален от интернет, влогът също. Появи се информация, че е уволнен от работа. Ричард замлъкна.

Е, до през днешния ден, когато той даде последното си изявление в " Ничия земя ". Какво сподели той?

Въпреки че във визитката си за VIP Brother съобщи, че желае да е най-известният човек в България, през днешния ден дефинира известността си като неточност. Проблемът бил, че не е бил задоволително подготвен за известността.

В този ред на мисли Ричард дефинира за своя най-голяма неточност влизането си в Къщата. Но пък имало и плюс - запознанството си с Петко Димитров и Ванко 1, за които твърди, че са единствените " по-големи " хора от него.

Към ден сегашен дефинира известността като нещо излишно в неразвита страна като България. Имала смисъл само, в случай че е в Съединени американски щати да вземем за пример.

Иначе Ричард беше безапелационен - в България се живее добре. Нямало друга страна, в която хората да вървят по 4-5 пъти на заведение в седмицата.

Ричард разяснява и онази фотография, на която демонстрира междинен пръст до скъпа кола. В текст, припомняме, той съобщи, че няма висше, само че има кола за над 100 хиляди лева, а хората с висше работят за по 500 лева Треньорът призна, че си е изпуснал нервите, а скъпата кола... в действителност не е негова. 

Ричи призна, че най-вече се ядосва, когато някой го назова малоумен. По думите му в този момент би имал няколко магистратури, в случай че родителите му го устояха. 

Ричард обаче отхвърли да разяснява абсурда с добавката, която продаваше и за която твърдеше, че е единственият оторизиран да продава в България.

Иначе Ричи и все още си няма другарка. Просто девойките в София не били същински, а той бил моногамен. И съобщи: един ден ще влезе в политиката. Като какъв, към момента не е ясно, само че поръчката е дадена!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР